lørdag den 11. august 2012

To slags crustini


Her kommer sidste indlæg i denne omgang med Gaeas produkter…

…denne gang har jeg testet Grøn oliventapenade og Soltørret tomat-bruschetta. I tapenaden går smagen af oliven og krydderier op i en højere enhed, dog er der en let bitter eftersmag. Tomat-bruschettaen er meget fyldig og meget sød i smagen. Jeg kan rigtig godt lide den, men den skal lige have et pift af noget syrligt eller bittert for ikke at blive for sød. Med de to produkter, var det oplagt at lave crostini. To slags blev det til og med en god gang salat til, blev det er dejligt aftensmåltid.




To slags crostini
(1 person)
4 lidt tykke skiver godt fluté eller andet godt brød
olivenolie (Jeg brugte Krista fra Gaea)
hvidløg
oliventapenade
mozarella
soltørrede tomater
soltørret tomat-bruschetta
serranoskinke
rucola eller basilikum
Brødskiverne smøres med olivenolie og bages i ovnen ved 180 grader i 6 minutter. Brødet tages ud af ovnen og et fed hvidløg gnides hen over brødet. På to af skiverne kommes et lag oliventapenade, en god skive mozarella og som pynt et par tynde strimler soltørret tomat. På de to andre skiver smøres først et lag tomat-bruschetta, derefter anbringes en skive serranoskinke og en god skive mozarella på brødet. Brødene smides i ovnen igen i 4-6 minutter. Inden serveringen pyntes bruschetta-brødene med lidt rucola eller basilikum.

De fire skiver brød mættede egentlig forbavsende godt. Udgaven med oliventapenade smagte dejligt, men min favorit var helt klart den med skinke og tomat-bruschettea. Uhm, den var god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar