fredag den 3. april 2015

Frisk tunsalat - måske til påskebordet?

Så er påskeferien godt i gang...

...og der er tid til dejlige gåture i det gode vejr, tid til at læse avisen eller en god bog, tid til god mad og tid til samvær med familien.

Her kommer et forslag til en dejlig forfriskende tunsalat. Den kan bruges som en del af påskebuffeten eller man kan lave den som et let aftensmåltid, hvis man trænger til noget enkelt og let ind imellem påskefrokosterne. Opskriften er fundet hos Christian Bitz.


Hurtig kålsalat med tun og appelsin (min version)
(1 person)
1 dåse tun i vand
100 g hvidkål, fintsnittet
en smule fennikel, finthakket
saft og skal af en halv citron
10 mandler, ristet på panden
1 spsk sojasovs
3 spsk A38
1 appelsin, pilet og skåret i mindre stykker
purløg
salt, peber
Alt blandes i en skål og smages til med salt og peber.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar