fredag den 24. februar 2017

Pandekål med kikærter, kokos og peberfrugt

En hurtig og nem hverdagsret, hvor du lige kan få brugt en rest hvidkål. Hvidkålen får her følgeskab af kikærter, kokosmælk og peberfrugt - ikke nogen dårlig kombination. Serveres evt. med Naanbrød til.



                                                                 
Pandekål med kikærter, kokos og peberfrugt
(1 person)
100 g fintsnittet hvidkål
chiliolie (eller olivenolie)
100 g kogte kikærter
½ rød peberfrugt skåret i tern
1-1½ dl kokosmælk
en lille håndfuld cashewnødder
Smag til med:
ingefær
spidskommen
koriander (frisk eller på glas)
citronsaft
salt
evt. chili
Svits den snittede hvidkål i olie et par minutter. Tilsæt peberfrugttern og kikærter og lad det svitse med et par minutter. Tilsæt kokosmælk og varm det hele igennem. Smag til med de forskellige krydderier. Drys med cashewnødder ved serveringen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar