mandag den 24. juli 2017

Farverig og nem hverdagsmad - quinoa med bønner, peber og tomat

Denne hverdagsret med quinoa og grønsager er nem at lave og fyldt med farverige grønsager. Lige sådan noget mad jeg godt kan lide.




Quinoa med bønner, peber og tomat
(2 personer)
1 rødløg
olivenolie
½ dl quinoa
1 fed hvidløg
1-2 dl bouillon
½ dåse hakkede tomater
chili
spidskommen
kanel
salt, peber
1 dåse kidney beans
50 g gul peber
50 g orange peber
50 g rød peber
ananassalvie (du kan også vælge andre krydderurter f.eks. koriander)

Hak rødløget fint. Svits løget i olien, til det bliver klart. Skær peberfrugterne i tern. Skyl quinoaen og lad den svitse med et par minutter. Tilsæt presset hvidløg sammen med tomaterne.  Lad det hele varme igennem. Tilsæt bønner, peberfrugttern og krydderier. Lad det hele koge ca. 15 minutter. Tilsæt evt. mere bouillon undervejs, så saucen ikke brænder på og stadig har en god konsistens. 

Smag til igen og tilsæt hakket salvie. Lad det stå yderligere fem minutter og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar