onsdag den 18. oktober 2017

Lækker middag på restaurant Kongens Have

I denne uge er der en restaurantfestival som hedder Dinnerdays. Den giver mulighed for at man i København, Århus, Odense og Sønderborg kan få en lækker middag med tre retter for 200 kr. på udvalgte restauranter.

En god kollega og jeg havde talt om, at vi gerne ville ud og spise sammen og så var det jo en god anledning til at få prøvet konceptet.

Vi bestilte bord på restaurant "Kongens Have" i Odense, hvor ingen af os havde været før. Og det blev en rigtig god oplevelse. Selve stedet er rigtig hyggeligt og spændende med to etager og store vinduer ud til Kongens Have. Vi kunne dog ikke se udsigten, da det var mørkt.

Vi fik serveret tre rigtig lækre retter, som smagte godt og var lækkert anrettet. Vi fik ikke vinmenu, da ingen af os drikke så meget vin. Men jeg fik et dejligt glas hvidvin til forretten og et lige så dejligt glas rødvin til hovedretten.

Og betjeningen var i top. Den søde unge pige fortalte om maden, skænkede vin op og holdt øje med om det hele var som det skulle være. Og det var det.

Her kommer jeg gerne igen, også når der ikke er tilbud.


Hvad fik vi så at spise?


Til forret fik vi: Røget torsk, kål, syrnet sauce, fennikel
Torsken havde en god mild røget smag, grønsagerne var dejligt friske og den syrnede sauce passede perfekt til. 


Til hovedret fik vi: Oksefilet, græskar, svampe, portvinssauce samt små kartofler
Der var to stykker oksekød og for en som mig, som normalt ikke spiser så meget kød havde et stykke været rigeligt. Til gengæld kunne jeg  rigtig godt lide tilbehøret - der var både syltet græskar og ovnbagt græskar (tror jeg nok) til samt svampe. Og portvinssaucen var rigtig lækker.


Og så var der jo dessert. Her fik vi:  Clafoutis, skovbær, mørk chokolade, knas
Mums, det var en god dessert. Lidt kage med chokolade med karamelknas og så friske frugter bl.a. ribs, som kunne give lidt syre til alt det søde.

Jo, det var en rigtig lækker middag. Og bare for en god ordens skyld - der var ingen sponserering af denne middag, som bare var god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar