tirsdag den 20. februar 2018

Kartoffelmos med porrer, tomater og majs


Kartoffelmos er god hverdags-vintermad. Her får du en dejlig grønsagssovs til kartoffelmosen med porrer, tomater og majs på dåse. Og så en rest flødeost i for at runde sovsen lidt af. God og billig hverdagsmad.





Kartoffelmos med porrer, tomater og majs
(2 personer)
2 mindre porrer
olivenolie
salt, peber
½ dåse tomater
rosmarin
1½ dl mælk
1 dåse majs
50 g flødeost med peber og chili
kartoffelmos

Porrerne skylles, renses og snittes forholdsvis fint. Svits derefter porrerne i lidt olie en 5-10 minutter til de bliver bløde og falder lidt sammen. Krydr med salt og peber.

Kom dåsetomater og rosmarin i og lad grønsagerne koge fem minutter. Tilsæt mælk og lad dem koge yderligere fem minutter. Kom majsen i sammen med flødeost og varm det hele igennem.

Lav en god kartoffelmos og server den med grønsagerne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar