Frittata med asparges, squash og radiser
(2 personer)
4 asparges
150 g squash
100 g radiser
3 forårsløg (som ikke kom med på billedet)
3 æg
1 dl cremefraiche
1 lille bdt. persille
salt, peber
olivenolie
50 g feta
Skyl alle grønsagerne. Knæk det nederste af aspargesene og
skær dem i skiver. Skær squashen i skiver, del derefter hver skive i fire dele.
Skær forårsløg og radiser i skiver.
Skyl persillen og hak den fint. Pisk æggene sammen med
cremefraiche og tilføj persille, salt og peber. Varm olie på panden og hæld
æggene udover, når panden er klar. Bland alle grønsager og fordel dem i
æggemassen.
Steg frittataen ved middel varme til den får farve og ikke
mere er flydende ovenpå. Læg et stort grydelåg over panden og vend frittataen
rundt og lad den så stege færdig på den anden side. Lige efter du har vendt
æggekagen rundt smuldres feta udover.
Server frittaten med en dagens salat og brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar