søndag den 27. august 2017

Rød spidskålssalat med quinoa og halloumiost

Spidskål er en herlig spise, ja det synes jeg i hvert fald. Den har en hel særlig måde at være sprød på, som er rigtig lækker. Her er den brugt i en god salat sammen med quinoa og halloumiost.

Spis den som hovedret evt. med brød til eller brug den som tilbehør.




Rød spidskålssalat med quinoa og halloumiost
(2 personer)
1 dl quinoa (gerne rød)
125 g halloumiost
150 g spidskål
2 blommer
olivenolie
frugteddike (jeg brugte tranebær)
honning
salt, peber

Start med at koge quinoaen efter anvisningen på pakken. Lad den afkøle.

Skær osten i skiver og steg den på en grillpande eller almindelige pande til den får farve. Skær osteskiverne i tern.Snit kålen forholdsvis fint. 

Pisk dressingen sammen af olivenolie, frugteddike, honning, salt og peber. Vend den i kålen sammen med den kogte quinoa. Skær blommerne i tern og vend dem i salaten. Til sidst vendes osteternene forsigtigt.

Værsgo, så har du en dejlig salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar