Spidskål er en herlig spise, ja det synes jeg i hvert fald.
Den har en hel særlig måde at være sprød på, som er rigtig lækker. Her er den
brugt i en god salat sammen med quinoa og halloumiost.
Spis den som hovedret evt. med brød til eller brug den som tilbehør.
Rød spidskålssalat med quinoa og halloumiost
(2 personer)
1 dl quinoa (gerne rød)
125 g halloumiost
150 g spidskål
2 blommer
olivenolie
frugteddike (jeg brugte tranebær)
honning
salt, peber
Start med at koge quinoaen efter anvisningen på pakken. Lad
den afkøle.
Skær osten i skiver og steg den på en grillpande eller
almindelige pande til den får farve. Skær osteskiverne i tern.Snit kålen forholdsvis fint.
Pisk dressingen sammen af olivenolie, frugteddike, honning, salt og peber. Vend
den i kålen sammen med den kogte quinoa. Skær blommerne i tern og vend dem i
salaten. Til sidst vendes osteternene forsigtigt.
Værsgo, så har du en dejlig
salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar