onsdag den 23. august 2017

Sommerfad med blomkål,tomater, pasta og bacon

Rigtig mange elsker smagen af bacon og jeg kan også godt selv lide at bruge bacon som smagsgiver i en ret. Bacon giver altså et eller andet ekstra til smagen. Måske pga. det salte, måske pga. det røgede. Eller måske fordi de to ting sammen bare er et godt match.

I dagens sommerlige ret går baconsmagen fint sammen med blomkål og tomater.





Sommerfad med blomkål, tomater, pasta og bacon
(2 personer)
75 g bacon
100 g fuldkornspasta
200 g blomkål
8-10 blommetomater
4 æg
50 g ost
1 bdt persille, finthakket

Steg bacon på panden, til den bliver gylden og sprød. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl blomkålen og del den i buketter. Skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker.

Kom pastaen i et ildfast fad. Kom blomkålen ovenpå og derefter tomater og bacon. Pisk æggene med salt og peber og vend persillen i. Hæld æggemassen over grønsager og pasta.

Sæt fadet i ovnen og bag retten i 40-45 minutter. Osten drysses over, når der er 15-20 minutter tilbage af tiden i ovnen. Server med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar