Mangler du kød på pizzaen, foreslår jeg at du bruger serranoskinke eller parmaskinke. Det vil passe fint.
Pizza med nektariner, ricotta og rucola
(2 personer)
pizzadej til 2 personer
½ løg
olivenolie
salt, peber
honning
frisk timian, finthakket
1 dl ricottaost
2 nektariner
basalmico
2 håndfulde rucola
1 håndfuld ristede græskarkerner
friske basilikumblade
parmesanost
Skræl løget og skær det i tynde ringe. Svits løget i olien
sammen med honning, salt og peber indtil løget karamelliserer. Drys timian i og
lad det stege et minut til. Sæt til side.
Rul pizzadejen ud på et stykke bagepapir. Smør ricottaosten
ud over dejen og kom løg og timian ovenpå.
Skær nektarinerne i skiver og læg dem på pizzaen. Krydr med
salt og peber. Bag pizzaen i 10-15 minutter.
Imens piskes vinaigretten sammen af olivenolie, balsamico og
salt og peber.
Når pizzaen er færdigbagt kommes rucola og grofthakket
basilikumblade henover. Dryp vinaigretten udover og drys med ristede
græskarkerner og revet parmesanost.
Hvilken opskrift bruger du på pizzadej, den ser dejlig sprød ud
SvarSletHej Jenny
SletNår jeg laver pizzadej er det ofte lidt på slump, så det er ikke altid jeg får skrevet ned hvordan. Du kan evt. prøve den opskrift jeg har brug til Nordisk pizza med grønkål og kartofler: https://annenaturglad.blogspot.dk/2016/09/nordisk-pizza-med-grnkal-kartofler-og.html - den har jeg ofte brugt som udgangspunkt.
mvh
Anne