Ristet spidskål med perlespelt og krydret skyr
(1 person)
I dl perlespelt
1 spsk olivenolie
salt
saften af ½ lime
hakket ananassalvie
lidt ristede grofthakkede mandler
Kål:
200 g spidskål – det var en rød spidskål, jeg havde på lager
lidt olivenolie
saften af en ½ lime
salt
Krydret skyr:
1 dl skyr
½ spsk olivenolie
Salt, spidskommen, koriander og harissa efter smag
Kog perlespelten efter anvisningen på posen. Overskydende vand hældes fra og spelten vendes med olivenolie, salt, lime, grofthakket annassalvie og hakkede mandler lige inden servering.
Spidskålen hakkes groft og ristes i olivenolie på en varm pande, ca. 4-5 minutter. Smages til med lime og salt. Skyren røres med olivenolie og krydderier. Det hele anrettes på tallerkenen og så er der serveret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar