Saftigt farsbrød med kylling, champignon og soltørrede tomater
(4 personer)
500 kyllingefars
2 æg
½ dl mælk
1 dl cremefraiche
evt. 50 g havregryn
salt, peber
krydderurter – jeg brugte salvie og rosmarin
lidt ovnbagte eller soltørrede tomater
1 fed hvidløg
125 g champignon
1 pakke kalkunbacon
Rør farsen med æg, mælk, cremefraiche, salt og peber. Tilsæt
evt. havregryn, hvis du synes farsen er for lind. Lad farsen stå og hvile i
køleskabet en halv times tid. Skyl champignonerne. Hak krydderurter, tomater,
hvidløg og champignon i en minihakker. Rør denne blanding i kyllingefarsen, så
det hele bliver blandet godt. Form farsen til et farsbrød i et ildfast fad. Dæk
med skiver af kalkunbacon. Bag farsbrødet i ovnen ved 200 grader i ca. en time.
Jeg serverede ovnstegte kartofler og dagens salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar