torsdag den 27. april 2017

Lækre ovnbagte peberfrugter med fyld af ricotta og champignon

Peberfrugter er endnu en favoritgrønsag. De er smukke, de er sunde, de smager godt og de kan bruges til rigtig meget - som rå ingredienser i mange slags salater, som fyld i varme retter, de kan grilles (uhm, det smager godt) og du kan komme forskelligt fyld i og så smide dem i ovnen. 

Til dagens ret valgte jeg at fylde dem med svampe og ricotta og så bage dem i ovnen. Opskriften har jeg fundet hos Moderne Mamma. Moderne Mamma er i øvrigt en rigtig god side, hvis du er til italiensk mad.
Fyldte peberfrugter med ricotta og champignon (min version)
(2 personer)
4 røde snackpeberfrugter (man kan også bruge almindelige peberfrugter – så skal man måske kun bruge 2)
1 lille rødløg
1 stk. forårsløg (kan undværes)
olivenolie
250 g champignon
salt, peber
½ bdt. persille
1 tsk kapers
150 g ricotta
parmesan

Hak rødløg og forårsløg fint og svits løgene i olie. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Kom dem på panden og lad det hele småstege til væden fra champignonerne er fordampet. Hak persillen og vend den i svampene sammen med kapers, salt og peber. Vend ricottaen i grønsagerne.

Skær et låg af snackpeberne på langs og fjern kernerne. Fyld svampeblandingen i peberfrugterne og læg dem i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen ved 200 grader og bag dem i 45 minutter. Når der er 10 minutter tilbage, drysses de med parmesanost.

Jeg spiste salat og rodfrugtfritter til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar