Peberfrugter er endnu en favoritgrønsag. De er smukke, de er sunde, de smager godt og de kan bruges til rigtig meget - som rå ingredienser i mange slags salater, som fyld i varme retter, de kan grilles (uhm, det smager godt) og du kan komme forskelligt fyld i og så smide dem i ovnen.
Til dagens ret valgte jeg at fylde dem med svampe og ricotta og så bage dem i ovnen. Opskriften har jeg fundet hos Moderne Mamma. Moderne Mamma er i øvrigt en rigtig god side, hvis du er til italiensk mad.
Fyldte peberfrugter med ricotta og champignon (min version)
(2 personer)
4 røde snackpeberfrugter (man kan også bruge almindelige
peberfrugter – så skal man måske kun bruge 2)
1 lille rødløg
1 stk. forårsløg (kan undværes)
olivenolie
250 g
champignon
salt, peber
½ bdt. persille
1 tsk kapers
150 g ricotta
parmesan
Hak rødløg og forårsløg fint og svits løgene i olie. Rens
champignonerne og skær dem i tynde skiver. Kom dem på panden og lad det hele
småstege til væden fra champignonerne er fordampet. Hak persillen og vend den i
svampene sammen med kapers, salt og peber. Vend ricottaen i grønsagerne.
Skær et låg af snackpeberne på langs og fjern kernerne. Fyld
svampeblandingen i peberfrugterne og læg dem i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen
ved 200 grader og bag dem i 45 minutter. Når der er 10 minutter tilbage, drysses
de med parmesanost.
Jeg spiste salat og rodfrugtfritter til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar