(2 personer)
½ halv løg
olivenolie eller kokosolie
salt
1 fed hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær
karry, spidskommen, koriander
250 g blomkål
100 g kikærter
1-2 dl bouillon
1 dl kokosmælk
2 håndfulde frisk spinat
cashewnødder
Hak løget fint i olivenolie eller kokosolie i en gryde.
Svits løget i olie i 5-7 minutter. Tilføj finthakket hvidløg og ingefær, svits
et minut. Tilføj karry, spidskommen og koriander. Vend rundt.
Hak blomkålen i en minihakker, så den ikke bliver alt for
finthakket. Kom blomkålen i gryden sammen med kikærter, bouillon og kokosmælk.
Varm det hele igennem 5 minutter til blomkålen bliver blød.
Tilsæt spinaten og vend det hele rundt. Lad det hele
småsimre 5 minutter.
Server med hakkede cashewnødder og lidt finthakket forårsløg
eller koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar