Vinterpasta med grønkål, rødløg og blåskimmelost
(1 person)
60 g pasta
100 g frisk grønkål (frossen kan også bruges, men det bliver
ikke helt det samme)
½ rødløg
olivenolie
25 g blåskimmelost
1 dl fløde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak grønkålen, men ikke alt for fint, stykkerne må gerne
være lidt grove. Hak løget. Hæld fløden op i en skål og mos blåskimmelosten
heri.
På en pande svitses rødløgene i olie, til de bliver bløde.
Tilsæt den hakkede grønkål til den begynder at falde sammen. Tilsæt fløde og
ost og vend rundt og varm igennem. Tilsæt eventuelt ekstra fløde, hvis det er
nødvendigt. Krydr med salt og peber.
Vend pastaen i og varm det hele igennem. Så er din pasta
klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar