tirsdag den 8. maj 2018

Enkel hverdagsret med rejer, spidskål og mango

Det er altid dejligt, når man kan få brugt sine rester i køleskabet til et godt måltid. Jeg havde spidskål, lidt kogte grønne linser, et stykke squash og lidt mynte samt nogle rejer i fryseren. Jeg købte en mango og en lime og så blev der en dejlig let ret ud af det.




Enkel hverdagsret med rejer, spidskål og mango
(1 person)
75 g rejer
olivenolie
100 g spidskål
50 g kogte grønne linser
75 g squash
mynte
mango
lime
soya

Lad rejerne tø op.

Snit spidskålen fint og skær den i mindre stykker. Skær squashen i skiver og del skiverne i fire stykker.

Svits kålen i lidt olie på panden, til den begynder at falde sammen. Tilsæt squashstykker, linser og rejer og varm det hele igennem. Smag til med soya og limesaft og finthakket mynte.
Skær mango i tern og server rejekålen med mangotern som topping.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar