Fyldt pasta med asparges og gulerødder
(2 personer)
200 g asparges (røde eller grønne)
150 g gulerod
2 små eller 1 stort rødløg
olivenolie
1-½ dl fløde (jeg brugte kaffefløde)
1 stor teske sennep
salt, peber
1 pakke fyldte pasta (jeg brugte nogle som hed Bigusto, hvor
der bl.a. var asparges i fyldet)
Knæk det nederste led af aspargesene og skyl dem. Skær dem i
små skiver. Skræl rødløget og skær det i tynde ringe. Skræl guleroden og skær
den i skiver.
Sæt vand over til kogning af den fyldte pasta og kog dem efter
anvisningen på pakken.
Svits rødløgene i olie til de bliver bløde. Tilsæt skiver af
gulerødder og lad dem svitse nogle minutter. Tilsæt derefter aspargesstykker og
lad det hele svitse et par minutter til. Kom sennep i fløden og tilsæt det til
grønsagerne sammen med salt og peber. Varm det igennem.
Læg de kogte pasta i et fad, kom grønsager og sauce over og
server retten sammen med salat og evt. brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar