mandag den 14. maj 2018

Frittata i forårshumør

Frittata er en dejlig let ret som passer fint en forårs- eller sommerdag. Den passer også rigtig fint til oprydning i køleskabet. Denne gang kunne køleskabet medvirke til en dejlig frittata med friske grønne asparges, radiser og squash. Det er skønt, når man kan bruge de forskellige forårsgrønsager, ikke mindst de nye grønne asparges er en dejlig spise.





Frittata med asparges, squash og radiser
(2 personer)
4 asparges
150 g squash
100 g radiser
3 forårsløg (som ikke kom med på billedet)
3 æg
1 dl cremefraiche
1 lille bdt. persille
salt, peber
olivenolie
50 g feta

Skyl alle grønsagerne. Knæk det nederste af aspargesene og skær dem i skiver. Skær squashen i skiver, del derefter hver skive i fire dele. Skær forårsløg og radiser i skiver.

Skyl persillen og hak den fint. Pisk æggene sammen med cremefraiche og tilføj persille, salt og peber. Varm olie på panden og hæld æggene udover, når panden er klar. Bland alle grønsager og fordel dem i æggemassen.

Steg frittataen ved middel varme til den får farve og ikke mere er flydende ovenpå. Læg et stort grydelåg over panden og vend frittataen rundt og lad den så stege færdig på den anden side. Lige efter du har vendt æggekagen rundt smuldres feta udover.

Server frittaten med en dagens salat og  brød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar