Her er de brugt sammen med majs, radiser og grønne linser.
Serveret sammen med et spejlæg, blev det til en slags alternativ biksemad.
Majroebiks med linser og spejlæg
(1 person)
½ dl grønne linser
150 majroe
bouillon
50 g majs
5-6 radiser
1 æg
salt, peber
dressing:
æbleeddike
sennep
olivenolie
honning
salt
Kog linserne efter anvisningen på pakken.
Skræl majroen og skær den i store tern. Del radiserne i 4
dele. Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Når linserne er ved at være kogt, kommes en halv deciliter
bouillon på panden. Når det koger, kommes majroeternene på. Lad dem simre et
par minutter og hæld så eventuelt overskydende bouillon fra. Steg ægget som spejlæg.
Kom lidt olie på panden og svits majroetern og radiser et
par minutter. Tilsæt majs og kogte grønne linser samt salt og peber og varm det
hele igennem.
Anret grønsagerne på en tallerken, dryp dressingen over og
klip gerne lidt friske krydderurter over. Serveres med spejlæg og eventuelt
brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar