mandag den 21. maj 2018

God til grill: Sprød majroesalat med quinoa, majroer, radiser og æble

Majroer i maj, det må da være sagen. Majroer er rigtig gode i salater. De er dejligt sprøde og en anelse skarpe i smagen. Her blev det til en rigtig dejlig farverig salat med radiser, æble, forårsløg og quinoa. Salaten passer perfekt som tilbehør til kød, f.eks. en god grillet pølse.







Sprød salat med quinoa, majroer, radiser og æble
(2 personer)
½ dl quinoa
½ stor majroe
1 æble
100 g radiser
et par forårsløg
dressing:
æbleeddike
olivenolie
honning
salt, peber
persille

Start med at koge quinoaen efter anvisningen på pakken. Lad den køle af.

Hak persillen fint og pisk den sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Skær majroen ud i tynde stænger og vend dem i dressingen. Læg majroestængerne i bunden af et fad.

Skær radiserne i skiver og forårsløgene i tynde ringe. Skær æblet i tern. Bland radiser, forårsløg og æble sammen med quinoa og anret det oven på majroerne.

Værsgo – så har du en flot, lækker og sprød salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar