På www.birthes-madside.dk fandt jeg nedenstående opskrift på en pastapande med aubergine. Man kan vælge at lave den som tilbehør til kød, f.eks. lammekølle, kalvekoteletter eller frikadeller. Man kan spise den som vegetarmad med godt brød til. Eller man kan, som jeg gjorde det den dag, tilføje pølse skåret i skiver.
Auberginepande med pasta og pølser – min version
(2 personer)
½ aubergine
1 tsk salt
2 gulerødder i stave
1 grofthakket løg
1 tsk olivenolie
3-4 gode pølser
1 tsk paprika
1½ dl grønsagsbouillon
peber
120 g pasta
Auberginen tilsættes i 1x5 cm stave og drysses med salt. Trækker ca. 15. minutter, skylles i koldt vand og tørres i et klæde. Aubergine- og gulerodsstavene samt løg svitses 5 minutter i olien. De øvrige ingredienser – undtagen pastaen – tilsættes og retten simrer under låg i ca. 10 minutter. Imens koges pastaen. Skær pølserne i skiver og tilsæt dem sammen med den kogte pasta. Lad det hele koge yderligere et par minutter og så er auberginepanden klar til servering. Serveres med dagens salat samt brød, hvis man er ekstra sulten.
Lækkert lækkert..
SvarSlet:-)
go ide
SvarSlet