Æggemuffins – ja det må da være relevant i forbindelse med
påsken. Jeg lavede dem, da Datteren var på besøg i starten af ugen. Vi spiste
dem som aftensmad med salat til. Men de vil også være rigtig gode på et
påskefrokostbord eller til din morgenmad. Inspirationen kom fra en opskrift jeg
så hos Spisestuen, men jeg lavede dog en lidt anden version.
(8 muffins)
1 pakke serranoskinke
4 æg
½ dl mælk
olivenolie
80 g afdryppet frossen spinat
150 g broccoli
75 g revet cheddarost
salt, peber
Start med at smøre 8 muffinsforme rigtig godt. Del
skinkeskiverne i to på den lange led og brug dem til beklæde siderne i
muffinsformene. Del broccolien i små stykker. Varm olien på en pande og svits
spinaten til den bliver lun. Tilsæt broccolistykkerne og svits yderligere nogle
minutter. Kom spinat-og broccoliblandingen i muffinsformene. Fordel derefter
den revne ost i formene, pres forsigtig osten ned. Pisk æggene godt med mælk, salt
og peber og hæld æggemassen over muffinsene. Bages ved 200 grader i ca. 20
minutter til de er gyldne og gennembagte. Skal de bruges til aftensmad, kan du
servere brød og salat til.
Her er et par andre opskrifter på madmuffins:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar