Dagens ret er en rigtig tøm køleskabet-ret. I
grønsagsskuffen var der en rest aubergine, en rest squash, og nogle
cherrytomater. I køleskabet var bl.a. en æggehvide, hvor blommen var brugt til
noget andet og et stykke Danablu. Sammen med æg og hytteost fik jeg lavet en
fin æggekage.
Ovnbagte æggekage med grillet grønt
(1-2 personer)
en lille halv aubergine
en halv squash
4 cherrytomater
1 æggehvide
2 æg
100 g hytteost
25 g Danablu
Skær aubergine og squash i tynde stykker på den lange led.
Pensl dem med olie og steg dem på grillpanden, til de får farve. Pisk æggehvide
og æg sammen med hytteost. Kom æggemassen i et smurt ildfast fad. Læg
aubergine- og squashskiver i æggemassen. Halver cherrytomaterne og kom
ligeledes dem i æggemassen. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. en halv time.
Læg evt. stanniol over, hvis den bliver for mørk. Drys Danablu over ved
serveringen og server salat og evt. brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar