torsdag den 12. maj 2016

Nem hverdagsmad - kartoffelfad med broccoli og peberfrugt.

Har du en rest kogte kartofler kan du lave dette nemme kartoffelfad med broccoli og peberfrugt. Hvis du gerne vil have kød, kan du tilføje skinketern. Eller brug kartoffelfadet som tilbehør til frikadeller, pølser eller hvad du nu har lyst til.




Kartoffelfad med broccoli, peberfrugt og hytteost 
(2 personer)
250 g kogte kartofler
150 g broccoli
½ peberfrugt
3 æg
100 g hytteost
røget paprika
salt, peber
parmasan 

Smør et ildfast fad. Sær de kogte kartofler i tern og læg dem i bunden af fadet. Del broccolien i mindre buketter. Skær den røde peberfrugt i tern. Læg peberfrugt og broccoli oven på kartoflerne. Pisk æggene med hytteost og krydderier. Hæld æggemassen over grønsagerne. Bag fadet i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter. Tag fadet ud af ovnen. Riv parmasanosten på rivejernet og fordel osten over det varme grønsagsfad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar