Har du en rest kogte kartofler kan du lave dette nemme kartoffelfad med broccoli og peberfrugt. Hvis du gerne vil have kød, kan du tilføje skinketern. Eller brug kartoffelfadet som tilbehør til frikadeller, pølser eller hvad du nu har lyst til.
Kartoffelfad med broccoli, peberfrugt og hytteost
(2 personer)
250 g kogte kartofler
150 g broccoli
½ peberfrugt
3 æg
100 g hytteost
røget paprika
salt, peber
parmasan
Smør et ildfast fad. Sær de kogte kartofler i tern og læg
dem i bunden af fadet. Del broccolien i mindre buketter. Skær den røde
peberfrugt i tern. Læg peberfrugt og broccoli oven på kartoflerne. Pisk æggene
med hytteost og krydderier. Hæld æggemassen over grønsagerne. Bag fadet i ovnen
ved 200 grader i 40-45 minutter. Tag fadet ud af ovnen. Riv parmasanosten på
rivejernet og fordel osten over det varme grønsagsfad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar