mandag den 16. maj 2016

Linsesalat med æbler og hokkaido

  
Denne gode salat med linser, æble og hokkaido fandt jeg hos juliekarla.dk. Jeg fulgte opskriften, men brugte hokkaido i stedet for butternutsquash.  Det kom der en dejlig nem og enkel hverdagssalat ud af. Den kan spises som hovedret eller tilbehør.


Linsesalat med æbler og hokkaido
(2-4 personer afhængig af, om salaten bruges som tilbehør eller hovedret)
1 dl grønne linser
500 g skrællet hokkaido (butternutsquash  kan også bruges)
1 æble
en smule finthakket rødløg
olivenolie
salt, peber
1 håndfuld rucola
1 tsk æblecidereddike

Skyl linserne og kog dem efter anvisningen på pakken. Lad dem køle af. Skær hokkaidoen ud i store tern og læg dem på en bageplade. Vend dem godt med olie, salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. Lad dem køle af. Skær æblet i tern. Skyl rucolaen godt og lad den afdryppe.

Bland de grønne linser sammen med finthakket rødløg, æbletern og æblecidereddike. Tilsæt de bagte græskartern og rucola og vend forsigtigt. Så er salaten klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar