onsdag den 18. maj 2016

Pandebiks med savoykål, quinoa og svampe

For et stykke tid siden var der bl.a. savoykål, østershatte og ramsløg i kassen fra Aarstiderne. Det kom der denne opskrift ud af, som jeg fandt på, mens jeg var ude og gå en tur i skoven.






Pandebiks med savoykål, quinoa og svampe
(1 person)
½ dl quinoa
5 blade savoykål
olivenolie
100 g østershatte – du kan også bruge champignon
hvidløg
5 cherrytomater
en lille håndfuld ramsløg
25 g Danablu

Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Rens svampene og skær dem evt. i mindre stykker. Svits dem et par minutter i olivenolie på panden. Skær savoykålen ud i strimler og vend kålstrimlene med svampene på panden. Tilsæt finthakket hvidløg og lad det hele svitse ved svag varme 5-10 minutter til kålen er faldet sammen. Skær tomaterne i mindre stykker og vend dem på panden sammen med finthakket ramsløg. Smuldr Danablu over og så er retten klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar