For et stykke tid siden var der bl.a. savoykål, østershatte og ramsløg i kassen fra Aarstiderne. Det kom der denne opskrift ud af, som jeg fandt på, mens jeg var ude og gå en tur i skoven.
Pandebiks med savoykål, quinoa og svampe
(1 person)
½ dl quinoa
5 blade savoykål
olivenolie
100 g østershatte – du kan også bruge champignon
hvidløg
5 cherrytomater
en lille håndfuld ramsløg
25 g Danablu
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Rens svampene og
skær dem evt. i mindre stykker. Svits dem et par minutter i olivenolie på
panden. Skær savoykålen ud i strimler og vend kålstrimlene med svampene på
panden. Tilsæt finthakket hvidløg og lad det hele svitse ved svag varme 5-10
minutter til kålen er faldet sammen. Skær tomaterne i mindre stykker og vend
dem på panden sammen med finthakket ramsløg. Smuldr Danablu over og så er
retten klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar