tirsdag den 7. juni 2016

Spidskål med asparges og tun

Det er nu, der er friske grønne asparges derude i sommerlandet. Så det gælder om at få spist så mange man orker, mens de er i sæson. Her bliver de serveret sammen med spidskål og dåsetun som en let sommerret.






Spidskål med tun og asparges
(2 personer)
200 g spidskål
olivenolie
150 g asparges
1 dåse tunfisk
½ citron, skal plus saft
40 g flødeost (jeg havde en rest med valnødder)
½ dl mælk
25 g valnødder
citronbåde til servering
Spidskålen skæres i fine strimler. Aspargesene skylles og den nederste del knækkes af. Derefter skæres de i mindre stykker. Valnødderne hakkes groft. Spidskålen svitses et par minutter i lidt olivenolie på panden. Aspargesene tilføjes sammen med tunfisk og det hele varmes igennem. Rør flødeosten med mælken og vend det rundt på panden sammen med citronskal- og saft samt valnødder. Klar til servering.


Note: Lidt dild ville have klædt retten rigtig godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar