Spidskål med rejer, forårsløg og mango
(1 person plus frokost?)
4 stk forårsløg
100-150 g spidskål (afhængig af hvor sulten du er)
olivenolie
karry
125 g rejer
½ dl vand
2 spsk flødeost
½ mangofrugt
25 g jordnødder
Forårsløgene skæres i mindre stykker. Spidskålen skæres i
tynde strimler. Lidt olie varmes på panden og karryen svitses heri.
Forårsløgene tilsættes og svitses, til de bliver bløde. Den strimlede spidskål
tilføjes sammen med rejerne og det hele svitser under låg i ca. fem minutter
til det hele er varmet igennem. Tilsæt vandet og flødeosten og vende det hele
rundt og varm det igennem. Til sidst inden serveringen vendes mangofrugt og
jordnødder i kålblandingen. Og så er maden klar.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar