tirsdag den 9. august 2016

Dejlig hverdagsmad - ovnfad med ris, broccoli, peberfrugt og ost

Dagens ret er god, hvis man har en rest ris. Til gengæld er den ikke særlig sommerlig. Men på den anden side er vejret jo heller ikke ret sommerligt. Så mon ikke det går alligevel.




Ovnfad med ris, broccoli, peberfrugt og ost
(2 personer)
2 dl kogte ris
paprikapasta eller tomatpuré med paprika
200 g broccoli
½ rød peberfrugt
75 g revet cheddarost
1 dl mælk
2 æg
salt, peber
Skær peberfrugten i tern. Vend dem i risene sammen med en stor teskefuld paprikapasta. Har du ikke paprikapasta, kan du bruge en teskefuld tomatpuré rørt op med paprika. Smør et ildfast fad og kom risene i bunden. Skyl broccolien, tør den og del den i små buketter. Den bedste del af stokken kan også sagtens bruges. Den skærer du i tern. Broccolitern og –buketter lægges oven på risene. Æggene piskes med mælk, ost, salt og peber. Hæld æggemassen over broccoliene i fadet. Bag risfadet i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. Serveres med en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar