Pasta med aubergine, champignon og gorgonzolasauce
(2
personer)
1 rødløg
½ aubergine
150 g
champignon
1 fed hvidløg
olivenolie
tørret basilikum
salt, peber
50 g
gorgonzola
1-2 dl mælk
100-150 g
pasta efter eget valg
Hak rødløget fint. Skær auberginen I små tern. Skær
champignonerne i skiver. Snit hvidløget fint. Svits de finthakkede rødløg i
olie på panden, til de er klare. Tilsæt auberginetern og svits 5-10 minutter.
Kom champignonskiver og hvidløg i og lad det hele stå og småsimre på panden,
mens du gør de øvrige ting klar. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Til
saucen varmer du mælken op i en gryde, den skal ikke være for varm. Tilsæt
gorgonzola og pisk til osten er rørt ud i saucen. Vend grønsagerne i saucen.
Server grønsagssaucen til pastaen. Og gerne en salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar