Det ligner kager, men det er det ikke. Nogle er med tomater (til mig), nogle er uden tomater (til Datteren).
Krydrede ovnstegte karbonader
(2 personer)
Karbonader:
330 g hakket svinekød
2 spsk havregryn
1 æg
0,3 dl minimælk
½-1 tsk Herbes de Provence – en krydderblanding jeg holder meget af
salt, peber
50 g bacon i skiver
4-5 skiver ost
tomater
Sauce:
1 dl mælk
½ dl tomatketchup
2 spsk soja sauce
1½ dl cremefraiche 9%
Svinefarsen røres med havregryn, æg, mælk og krydderier. Farsen formes til bøffer, der lægges i et ovnfast fad. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter. Imens laves sovsen: Alle ingredienser undtagen cremefraiche røres sammen i en gryde og koges op. Derefter tilføjes cremefraiche. Sovsen smages til og hældes over karbonaderne efter de 20 minutter. Derefter lægges bacon, ost og tomatskiver på og retten steger videre i endnu 10 minutter.
Karbonaderne blev serveret med kogte kartofler og en god råkost af de forhåndenværende ingredienser.
Familien tilfreds! Tak for opskriften!
SvarSletDejligt at familien kunne lide maden :-)
Slet