(4 personer – eller 2 personer i to dage)
Bund:
100 g mel
40 g grahamsmel
1 æg
80 g kvark
50 g revet ost
en knivspids salt
Fyld:
2 spsk sennep
50 g revet mild ost
10 kogte kartofler i terninger
1 pakke bacon i tern (200 g)
1 dl kvark
1 dl cremefraiche 9%
1 æg
1 æggeblomme
revet ost
peber og måske lidt salt
Melet kommes i en foodprocessor sammen med æg, kvark og revet ost. Køres til det bliver en ensartet dej, som derefter sættes i køleskabet en halv time. Bunden forbages 12 minutter ved 180-200 grader.
Sennep smøres på bunden. Derefter drysses med revet ost og så tilsættes kartoffelterninger og stegt bacon. Kvark, cremefraiche og æg piskes let sammen med æg og æggeblomme. Revet ost, peber og måske lidt salt vendes i og derefter hældes æggemassen ud over kartoffel- og bacontern. Til sidst drysses lidt ost over. Bages 35 minutter ved 200 grader.
En let salat blev serveret til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar