(2 personer)
1 lille løg
250 g broccoli (både buketter og stilk)
100 g gulerødder
100 g frossen spinat
olivenolie
7 dl grønsagsbouillon
salt, peber
40 g flødeost med krydderurter
Løget hakkes fint. Broccolien skæres ud i små stykker og det samme gøres med gulerødderne. Løg, broccoli og gulerødder småsteges nogle minutter i olien i en gryde. Så tilsættes bouillon og suppen koges ca. 20 minutter. Derefter tilsættes frossen spinat. Når suppen koger igen, blendes den og kommes tilbage i gryden. Til sidst piskes flødeosten i og der smages til med salt og peber.
Som tilbehør til suppen serverede jeg rød peber i tern, røget mørbrad der havde stegt i lidt olie på panden og groft brød. Et dejligt, nemt og sundt måltid.
Smuk suppe og dejligt med så mange forskellige grøntsager i :-)
SvarSletKæresten klager altid over at det ikke mætter nok eller rettere længe nok. Han synes altid at han er sulten igen, inden han går i seng - og det på trods af, at vi altid spiser forholdsvis sent...
Mange hilsner
Birthe
Både Datteren og jeg blev ret mætte af suppen, selvom hun også har perioder, hvor hun konstant er sulten. Man kunne måske spise nogle boller med lidt mager pålæg på til. Jeg har i hvertfald hørt, at man bliver mere mæt, når man spiser nogle flere proteiner.
SvarSlet