Hot grønsagskarry – min version
(2 personer)
1 lille hakket løg
½ revet gulerod
1 fed finthakket hvidløg
5 g finthakket ingefær
lidt olie til stegning
1 spsk rød karrypasta
½ tsk sukker
1 spsk limesaft
1 spsk fiskesauce
½ dåse kokosmælk
1 rød peberfrugt
1 gulerod i skrå skiver
150 g frossen spinat
30 g cashewnødder
koriander frisk eller stødt
Sautér løg, gulerod, hvidløg og ingefær i lidt olie i et par minutter eller fire, men uden at det tager farve. Kom karrypastaen på og lad den lige varme op. Tilsæt sukker, limesaft, fiskesauce og kokosmælk og lad karryen koge under låg ca. 10 minutter eller til grøntsagerne er møre. Blend karryen med en stavblender. Sæt den over blusset igen og tilsæt peberfrugt og gulerødder. Smag til og lad retten boble et par minutter. Kom spinaten i og varm den igennem og server straks med cashewnødder og frisk koriander på toppen, hvis man har det. (Og det har de meget sjældent i de butikker, jeg handler i). Serveres med kogt ris og limebåde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar