onsdag den 29. maj 2013

God mad i Toscana II


I sidste indlæg nåede vi…

…de to første retter med mad fra det toscanske køkken. I dette indlæg ser vi på de to sidste retter i middagen. Det er kun et udvalg I ser her, for jeg fik ikke taget lige gode billeder af alt, vi fik serveret.

Tredje ombæring hedder Secondo piatto, som betyder ”anden ret” og den består enten af kød eller fisk. Denne del af måltidet bliver som regel serveret uden tilbehør til, men det gjaldt heldigvis ikke for os. Så vi fik lidt grønsagstilbehør hver dag, hvilket jo kun kunne glæde en grønsagselsker som mig. Jeg kunne godt have brugt endnu flere grønsager og salat, men på den anden side…når man drager ud i verden er det jo også for at prøve noget andet end det derhjemme.

Kalve escalopes med citronsauce og grønsager

Vildsvinegryde med polenta og kartofler

Kalvekødsruller med skinke og grønsager

Så kommer vi til middagens afslutning Dolce, som betyder ”den søde”. Og her smagte vi et dejligt udvalg af lækre desserter.

Karamelbudding med appelsin

 Mandeltærte - uhm den var god!

Kastanjemelspandekager med is og nutella - også en favorit!

Det var lidt om Mamma Gemmas skønne toscanske middage. Der var også andre lækkerier på turen og det kan I læse mere om i næste indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar