Endnu en salat med ovnbagte pastinakker – denne gang med mango
og spinat. En salat med dejlige farver midt i en tid, hvor det hele ofte er gråt og trist
udenfor. Opskriften er lavet med inspiration fra en opskrift, jeg fandt hos Maria på Vanløse Blues. Hun har en
rigtig god blog med masser af dejlige grønsagsretter.
Vintersalat med pastinakker, mango og spinat
(2 personer)
100 g babyspinat
500 g pastinak
1 mango
1 spsk honning
1 spsk olivenolie
1 tsk hindbæreddike
1 håndfuld cashewnødder
salt, peber
Start med at gøre pastinakkerne klar ved at skrælle dem og
skære dem i mundrette bidder. Vend dem med olie, honning, hindbæreddike, salt
og peber. Læg
pastinakkerne på en bageplade og bag dem ca. 20 minutter. Lad dem afkøle let.
Skyl og slyng spinaten og læg den i bunden af et fad. Skør mangoen i tern og
kom dem og pastinakternene oven på spinaten. Top salaten med cashewnødder og
evt. lidt grønt f.eks. persille eller koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar