Men fortvivl ikke. Dagens ret er en lun kålsalat og med lidt ændringer, kan den sagtens bruges som fyld i en pandekage. Du kan også bare spise salaten som et let måltid evt. med brød til.
Du skal nu ikke snydes helt for "rigtige" pandekageopskrifter, så længere nede på siden finder du en række links til nogle af mine pandekageopskrifter.
Lun kålsalat med peberfrugt og tomat
(1 person)
100 g hvidkål, fintsnittet
olivenolie
2 tomater
½ rød peberfrugt
persille, finthakket
½ avocado
1-2 hårdkogte æg
Opvarm lidt olie på panden og svits den finthakkede kål fem
minutter. Skær peberfrugten i tern og kom den i kålen. Lad det varme igennem.
Skær tomaterne i mindre stykker og vend dem i kålen sammen med finthakket
persille. Server avocado og æg til samt evt. brød.
Hvis du vil bruge kålsalaten som fyld i en pandekage, så skær du æggene ud i mindre stykker og varmer dem sammen med kål, tomater og peberfrugt. Avocadoen skæres i skiver. Læg kålsalaten på midten af pandekagen og kom nogle skiver avocado ovenpå. Rul pandekagen sammen og så har du en dejlig kødfri pandekage med lækkert kålfyld.
Og her kommer så nogle "rigtige" pandekageopskrifter:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar