Nogle gange kan det enkle gå hen og blive det bedste. Dagens
ret, hvis hovedingredienser er rodselleri og flødeost samt løg og ikke meget
andet, gik hen og bliver en rigtig lækker ret. I hvert fald hvis man kan lide
selleri. Brug den som kødløs hovedret med en god salat og evt. brød til. Eller
brug den som tilbehør til kød eller fisk.
Enkel hverdagsret med rodselleri i flødeostesauce
(1 person)
olivenolie
2-3 finthakkede forårsløg
150 g groftrevet rodselleri
1½ dl bouillon
2 spsk flødeost med urter
citronsaft
salt, peber
en lille håndfuld grofthakkede mandler
Varm olien i en gryde. Svits forårsløgene til de bliver
bløde. Tilsæt den revne selleri og svits yderlige 3-4 minutter. Tilsæt bouillon
og lad det koge op. Tilsæt flødeost og lad det simre 5 minutter. Smag til med
salt, peber og citronsaft. Serveres med et drys af mandler. Og et drys persille
ville også have været rigtig lækkert, men det havde jeg ikke lige på lager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar