søndag den 17. april 2016

Hurtig og nem hverdagsret med rodselleri i flødeostesauce

Nogle gange kan det enkle gå hen og blive det bedste. Dagens ret, hvis hovedingredienser er rodselleri og flødeost samt løg og ikke meget andet, gik hen og bliver en rigtig lækker ret. I hvert fald hvis man kan lide selleri. Brug den som kødløs hovedret med en god salat og evt. brød til. Eller brug den som tilbehør til kød eller fisk. 




Enkel hverdagsret med rodselleri i flødeostesauce
(1 person)
olivenolie
2-3 finthakkede forårsløg
150 g groftrevet rodselleri
1½ dl bouillon
2 spsk flødeost med urter
citronsaft
salt, peber
en lille håndfuld grofthakkede mandler

Varm olien i en gryde. Svits forårsløgene til de bliver bløde. Tilsæt den revne selleri og svits yderlige 3-4 minutter. Tilsæt bouillon og lad det koge op. Tilsæt flødeost og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt, peber og citronsaft. Serveres med et drys af mandler. Og et drys persille ville også have været rigtig lækkert, men det havde jeg ikke lige på lager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar