søndag den 9. juli 2017

Squashfrikadeller med cheddarost

Har du mange squash i haven? Så kan squashfrikadeller være en god måde at få brugt sine squash på.

De kan laves på forskellige måder med forskellige ingredienser. Denne udgave er med havregryn, æg og cheddarost og opskriften har jeg fundet på bloggen Valdemarsro.




Squashfrikadeller med cheddarost (min version)
(2-3 personer)
1 squash
det grønne stykke af et bundtløg – forårsløg kan også bruges
2 æg
1 dl groftrevet cheddarost
1 spsk olie
salt, peber
1½ dl havregryn

Riv squashen groft. Kom den revne squash i et viskestykker og vrid væden ud. Hak løget fint. Kom løg og squash i en skål sammen med æg, cheddarost, olie, salt og peber samt havregryn. Lad gerne grønsagsfarsen stå og trække en halv times tid.

På en bageplade med bagepapir former du grønsagsfarsen til frikadeller – ca. 1 spsk med top pr. frikadelle. Bag frikadellerne ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.  

Server dem sammen med salat og evt. brød.

Vegetarfrikadeller kan varieres på et utal af måder. Her er et par andre forslag:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar