Nudler med bladbeder og gulerødder i peanutbuttersauce
(1 person)
50 g nudler
olivenolie
100 g bladbeder
1-2 gulerødder (65 g)
1 fed hvidløg
½-1 dl kokosmælk
1 stor spsk peanutbutter
ingefær
chilisauce
en lille håndfuld cashewnødder eller jordnødder
Bladbederne skylles. Stænglerne skæres i skiver, bladene i
strimler. Gulerødderne skæres i tynde skiver. Ingefæren rives. Nudlerne koges efter anvisningen på pakken.
Olien varmes på
panden og skiverne af bladbede-stængel svitses et par minutter sammen med
gulerodsskiver. Tilsæt strimler af bladbede-blade og svits, til bladende falder
sammen. Tilsæt finthakket hvidløg.
Rør peanutbutter ud i kokosmælken og smag til med ingefær og
chilisauce. Vend saucen i grønsagerne og varm det hele igennem. Læg nudlerne i bunden
af en tallerken og top op med saucen. Drys cashewnødder over og retten er klar
til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar