Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost.
Kartoffelpandekage med spinat, tomat og feta
(2 personer)
300-400 g kartofler
½ rødløg (eller et halvt stort løg)
1 æg
persille
salt, peber
olivenolie
spinat
tomat
feta
Skræl og riv kartoflerne groft. Hak løget. Svits
løgstykkerne i lidt olie på panden til de bliver bløde. Bland løgene med
kartofler, persille, æg, salt og peber.
Kom olie på panden igen og pres kartoffelmassen ud over
bunden. Steg kartoffelpandekagen til den bliver gylden og sprød på undersiden.
Vend kartoffelpandekagen. Læg spinatblade og tomatskiver oven på pandekagen og
drys fetaost over. Lad pandekagen stege færdig.
Serveres med dagens salat og evt. brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar