tirsdag den 28. november 2017

Dejlig hverdagsmad: Kartoffelpandekage med spinat, tomat og feta

Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost.

Man kan også komme mange andre ting på kartoffelpandekagen - f.eks. stegte champignon vendt i flødeost, grillede squash- og aubergineskiver, serranoskinke og ost - ja kun fantasien sætter grænser.





Kartoffelpandekage med spinat, tomat og feta
(2 personer)
300-400 g kartofler
½ rødløg (eller et halvt stort løg)
1 æg
persille
salt, peber
olivenolie
spinat
tomat
feta

Skræl og riv kartoflerne groft. Hak løget. Svits løgstykkerne i lidt olie på panden til de bliver bløde. Bland løgene med kartofler, persille, æg, salt og peber.

Kom olie på panden igen og pres kartoffelmassen ud over bunden. Steg kartoffelpandekagen til den bliver gylden og sprød på undersiden. Vend kartoffelpandekagen. Læg spinatblade og tomatskiver oven på pandekagen og drys fetaost over. Lad pandekagen stege færdig.

Serveres med dagens salat og evt. brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar