onsdag den 1. november 2017

Lun efterårssalat med græskar, spelt og gedeost

Selvom det er efterår, kan man godt spise salat som sit hovedmåltid. Denne salat med græskar og gedeost er endda lun og så giver hokkaidoen salaten en dejlig fin orange efterårsfarve. Udover at se godt ud er den også nem at lave - og så smager den også rigtig godt.




Dejlig lun efterårssalat med græskar, speltkerner og gedeost
(2 personer)
1 lille hokkaidogræskar (det jeg brugte vejede ca. 500 g )
olivenolie
salt, peber
1 dl speltkerner
½ rulle gedeost
2 håndfulde rucola
en håndfuld græskarkerner
æbleeedike

Skær hokkaidogræskarret over på midten. Fjern kernerne med en ske. Skær græskarret i ringe og derefter i tern. Vend græskarternene i olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.

Kog speltkernerne efter anvisningen på pakken. Skær gedeosten i tern og skyl rucolaen. Rist græskarkernerne på en varm pande 5-10 minutter.

Vend de bagte græskartern med kerner, gedeost og rucola. Drys med græskarkerner og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar