onsdag den 8. november 2017

Knækbrød med quinoaflager og chiafrø

Hjemmebagte knækbrød smager altid godt. Bedst er det selvfølgelig, når det lykkes at gøre dem sprøde og knasende. Jeg bruger som regel denne opskrift, men jeg kan godt finde på at ændre lidt på ingredienserne.

For nylig lavede jeg nedenstående udgave med bl.a chiafrø og quinoaflager og de blev rigtig gode. Så nu får I opskriften, som de blev lavet denne gang. De blev dejligt sprøde og med en rigtig god smag.





Knækbrød med quinoaflager og chiafrø
1 dl chiafrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl quinoaflager
1 dl fuldkornsspeltmel
1 dl olie
1 dl vand
1 tsk bagepulver
1 tsk salt

Alle de tørre ingredienser blandes godt sammen. Rør olien og derefter vandet i. Dejen bliver noget klistret, men det skal den være.

Del dejen i to. Rul hver halvdel tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær Men en kniv eller en pizzaskærer skæres dejen op i passende stykker.

Knækbrødene bages ved 180 grader i 15-20 minutter. Hold øje med at de ikke bliver for mørke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar