Når man får et stort hvidkålshoved i sin kasse fra
Aarstiderne og man kun er en person, så gælder det om at finde på nogle gode
retter med hvidkål. Heldigvis kan et hvidkålshoved holde sig et stykke tid.
Denne gang valgte jeg at lave en hvidkålspande med chorizopølse og peberfrugt og det blev der en god og nem efterårsret ud af.
Hvidkålspande med chorizo og peberfrugt
(2 personer)
75 g chorizopølse
300 g hvidkål
1 dl bouillon
1 rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
salt, peber
1 bdt persille
2 spsk cremefraiche
1 spsk chilipesto
Start med at skære chorizoen ud i små tern. Steg ternene på
panden 5-10 minutter. Læg dem til side.
Skær kålen i tynde strimler og derefter i mindre stykker.
Svits kålen på panden i fedtet fra chorizopølsen. Tilsæt 1 dl bouillon, vend
rundt og læg låg over panden. Lad kålen simre 5-10 minutter.
Skær peberfrugten i tern og tilsæt den til kålen sammen med
chorizopølsternene. Varm det hele igennem og krydr med salt og peber. Hak
persillen og vend den rundt i kålen.
Rør cremefraiche og pesto sammen og server det til kålpanden
sammen med brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar