søndag den 29. oktober 2017

Nem hverdagsret med hvidkål og chorizo

Når man får et stort hvidkålshoved i sin kasse fra Aarstiderne og man kun er en person, så gælder det om at finde på nogle gode retter med hvidkål. Heldigvis kan et hvidkålshoved holde sig et stykke tid.

Denne gang valgte jeg at lave en hvidkålspande med chorizopølse og peberfrugt og det blev der en god og nem efterårsret ud af.





Hvidkålspande med chorizo og peberfrugt
(2 personer)
75 g chorizopølse
300 g hvidkål
1 dl bouillon
1 rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
salt, peber
1 bdt persille
2 spsk cremefraiche
1 spsk chilipesto

Start med at skære chorizoen ud i små tern. Steg ternene på panden 5-10 minutter. Læg dem til side.

Skær kålen i tynde strimler og derefter i mindre stykker. Svits kålen på panden i fedtet fra chorizopølsen. Tilsæt 1 dl bouillon, vend rundt og læg låg over panden. Lad kålen simre 5-10 minutter.

Skær peberfrugten i tern og tilsæt den til kålen sammen med chorizopølsternene. Varm det hele igennem og krydr med salt og peber. Hak persillen og vend den rundt i kålen.

Rør cremefraiche og pesto sammen og server det til kålpanden sammen med brød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar