mandag den 18. december 2017

Broccolifad med rød peber, chorizo og pikant

Hvis du har lyst til noget mad, som overhovedet ikke er juleagtigt, så kunne denne ret måske være et bud. Den blev lavet ud fra hvad køleskabet gemte - og det var bl.a. broccoli, rød peber og pikant flødeost.




Broccoli med rød peber, chorizo og pikant
(2 personer)
50 g chorizo
1 broccoli
½ peberfrugt
4 spsk pikant flødeost
1-1½ dl fløde
50 g revet ost

Skær chorizoen i små tern og svits dem på panden til de bliver sprøde. Lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.

Skyl broccolien. Fjern det groveste af stokken. Skær resten af stokken og tern og del den øvrige broccoli i små buketter. Smør et ildfast fad og læg broccolibuketterne i bunden.

Skær peberfrugten i tern og drys dem over sammen med tern af chorizo. Pisk fløden med flødeosten, til det  bliver en jævn masse. Hæld det over fadet.

Drys med revet ost og bag fadet i ovnen i ca. 25 minutter. Serveres med en god salat til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar