onsdag den 13. december 2017

Enkel hverdagsmad med nudler, rødder, spinat og mango

Nogle gange skal der ikke så meget til, så er det bare rart med noget enkelt og hurtigt. Jeg havde persillerødder, gulerødder og en rest spinat og sammen med nudler og mango kom der en fin lille et ud af det.





Nudler med rødder, spinat og mango
(1 person)
50 g nudler
olivenolie
100 g gulerødder
50 g persillerødder
soyasauce
100 g spinat
½ mango
cashewnødder
evt. appelsin-mangosauce

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skræl gulerødder og persillerødder og skær dem i strimler. Svits dem i olie et par minutter og tilsæt derefter soyasauce. Svits igen et par minutter og tilsæt derefter spinat. Varm det hele igennem. Skær mangoen i tern.

Kom nudlerne i bunden af en dyb tallerken, kom de stegte grønsager oven på. Drys med mangotern og cashewnødder.

Slut evt. af med lidt appelsinmangosauce, det giver en god smag til retten. Appelsinmangosaucen kan købes hos etniske købmænd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar