tirsdag den 19. juli 2011

Chili Sin Carne

Dag 2 med Datteren på højskole og frie udfoldelsesmuligheder i køkkenet! Dagens ret blev en gang Chili Sin Carne, d.v.s. Chili Con Carne uden kød. Måske lidt efterårsagtig mad, men hva’ søren, vejret er jo ret efterårsagtigt i øjeblikket, i hvert fald ind imellem. Opskriften fandt jeg på bloggen NamNam. Resultatet blev lækkert og smagfuldt. Det skal i hvert fald laves igen en anden gang.


Chili Sin Carne – min version
(1 person)
½ lille løg
1 lille fed hvidløg
½ peberfrugt skåret i små tern
½ dåse tomater
½ tsk kakaopulver
½ tsk stødt kanel
½ tsk spidskommen
knust tørret chili efter smag
salt og peber
Steg løgene ved svag varme, tilsæt presset hvidløg og lad det stege sammen. Tilsæt de hakkede tomater og bring retten i kog. Tilsæt bønner, finthakket peberfrugt, salt, peber, kanel, spidskommen, chili og kakao. Lad retten simre ½ time.

Jeg serverede retten med brune ris, en smule grøn salat samt guacamole og fromage fraiche.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar