Sådan ser den ud uden drys
Så er der serveret
Chokoladebradepandekage
4 æg
250 g sukker (det er halvt så meget som i den gamle opskrift – der blev brugt lidt mere sukker den gang)
3 dl mælk
75 g chokolade
450 g hvedemel
6 tsk bagepulver
300 g usaltet smør
4 tsk vaniljesukker
2 spsk kakao
Glasur:
400 g flormelis
8 spsk smeltet smør
2 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker
Smørret smeltes en gryde ved svag varme sammen med chokoladen brækket i mindre stykker. Æg og sukker piskes til det skummer. Mel og bagepulver blandes og røres i æggemassen og derefter hældes skiftevis mælk og afkølet smør/chokolade i dejen. Til sidst røres kakao og vaniljesukker i og når dejen er rørt godt sammen, hældes den i en stor bradepande, der enten er smurt eller er beklædt med bagepapir. Kagen bager 15-20 minutter. Til glasuren røres ingredienserne sammen til en jævn masse som fordeles over kagen, mens kagen stadig er lun. Man kan evt. drysse kokosmel eller krymmel over kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar