Klitter og hede
Man bliver lille ude i det store landskab
Et ualmindelig fredeligt Vesterhav
Den sidste aften
Til gengæld har det ikke været den store oplevelse rent kulinarisk, to kogeplader i et fortelt giver ikke de helt store udfoldelsesmuligheder. Men lidt spændende mad blev det da til. Vi var f.eks. på "Det gamle røgeri" i Hanstholm og spise frokost en dag. Jeg fik en dejlig sandwich med en rigtig god fiskefilet, masser af rejser og salat. Og Den Glade Murer fik nogle dejlige grove fiskefrikadeller. Vi købte røget kulmule med hjem, som jeg serverede om aftenen med flødestuvet spinat og salat.
En anden dag besøgte vi Nedergård, hvor de bl.a. sælger hjemmelavet økologisk is ("Thy Øko-is") og spændende oste fra Thise. Og sidste aften spiste vi på fiskerestauranten "Niels Juel" i Klitmøller, hvor vi prøvede deres fiskebuffet med mange lækre ting. Blandt mine favoritter var hjemmelavet laksepatè og røget hellefisk med dilddressing.
Perfekt med link til madsteder i Thy. Vi skal også snart derop, og jeg er ikke god til at besøge restauranter der ikke er anbefalet. Bliver så bange for at det er noget juks, og at blive skuffet
SvarSlet:-)
Hej Anne Lotte,
SvarSletGodt at du kune bruge mine tips :-)Og god tur til Thy. Hvis du vil have lidt flere tips til særlig mad fra Thy, så findes der en bog som hedder "Thy til sanserne". Her kan du både finde opskrifter og læse om råvarer specielt fra området.