torsdag den 21. juli 2011

Tunfad med majs og broccoli

På 3.dagen for Datterens højskoleophold var der igen fisk på menuen hjemme hos mig. Denne gang et ovnfad med tunfisk, majs og broccoli. En gammel opskrift klippet ud fra et ugeblad en gang for længe siden. Ifølge den oprindelig opskrift skulle der grønne bønner i. Og lige præcis grønne bønner er en af de få ting, jeg ikke er så vild med. Så jeg skiftede dem ud med broccoli og det blev retten ikke dårligere af. Jeg lavede portionen så stor, at der også blev til madpakken næste dag.
Tunfad med majs og broccoli
( 1 person 2 dage eller 2 personer 1 dag)
½ dåse majs
75 g broccoli
1 dåse tunfisk
2 æg
½ dl mælk
30 g revet ost
salt, peber
paprika
Broccolien deles ud i passende små buketter og fordeles sammen med majs og tun i et smurt ildfast fad. Æg og mælk piskes sammen med krydderier og hældes over fyldet. Til sidst drysses med revet ost. Tunfadet bages i ovnen ved 225 grader i 25-30 minutter. Dagens salat blev serveret til. Man kan evt. også spise brød til, hvis man synes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar